pirmdiena, 2008. gada 1. decembris

VNK psihi


Jā tieši tāda bija mana, šī diena galīgi psiha. Sākās viņa 6:30, no rīta, biju darbā ap 7:34 kas priekš manis ir reti neraksturīgi daļa kolēģu bija izbrīnīta. Beidzās viņa ap 8:50 vakarā.

Tam visam pa vidu, stress (man netik ļoti, kolēģim liekas vairāk) datoru pārbaudīšana, programmu atinstalēšana, citu vietā instalēšana, tā ka metas slikti. Pārbaudi vienreiz, pēctam skrien dari to pašu vēlreiz. Aizmirsti kko.. vēlreiz! (un skaidri apzinies, ka grauj kopā veselu kaudzi ar normāliem sainstalētiem datoriem, brutāli viņos mainot programmas) Piedevām 50 grami tulamora no rīta lai mazāks stress, bet nelīdzēja. UN tas viss kaut kādas kretīniskas pārbaudes dēļ!! Parbraucot mājas, pa ceļam paķēru aliņu, atbraucu mājās kaut kā debīli trīc rokas - bļāviens!!! iekšā sēž tāda stulba sajūta. Un tas vēl turpināsies rīt, parīt un iespējams vēl kādas dienas.

Jautrībai bildīte, ar nelegālajiem diskiem, kas tika atrasti atvilknes :D

Plus vēl viens pateica melno jociņu.

divas zinas slikta un laba:
Slikta - sūdu ir ļoti daudz!!
Labā - sūdu pietiks visiem, jo viņu taču ir ļoti daudz :D

Bumbastiks par narkotikam http://ru.youtube.com/watch?v=PThCpxLOe_Y iespējams jums tā nav gadījies, bet man ir gadījies vairākas reizes, kad pie manīm klubiņa pieiet un prasa vai nepārdodu ripas, vai ko pīpējamu, šnaucamu.

Nav komentāru: